sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Nordiska Trädgårdar 2019: Malliparvekkeiden ideoinnissa oli käytetty runsaasti mielikuvitusta

Brandstationin ideoimassa ja toteuttamassa malliparvekkeen infokyltissä kysyttiin leikkisästi: Ser du mig? Tilaan oli aseteltu lukuisia erilaisia posliinieläimiä vehreän viidakkomaiseen ympäristöön. Brandstationin mukaan parveke on paikka, jossa voi nauttia kesästä yksin tai ystävien seurassa. Tila haluttiin luoda leikkisäksi ja hieman villiksi ei-niin-kontrolloiduksi paikaksi.
Undergrowth rakensi parvekkeen, jossa saa rentoutua ja olla yhteydessä luonnon kanssa. Tilan keskellä oli naruista roikkuva pöytä, jonka keskipisteenä oli upea floristinen työ. Hetken tilaa silmäiltyäni tajusin, että kimppuun oli käytetty kaikkia niitä materiaaleja, joita tilassakin oli. Sammaleesta lähtien. Tästä tykkäsin.

Häxans Årstider näkee luonnon maagisena paikkana jokaisena vuodenaikana. Ihanan mystinen ja salaperäinen parveke!


Evas Trädsgårdscafe on paikka, jossa ihan jokainen voi nauttia kesästä ja hyvästä kahvista ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Hildegårdsin puutarhassa viljellään ja suunnitellaan ihania puutarhajuttuja yhdessä muiden samanhenkisten ystävien kanssa. Nyt eletään jännittäviä aikoja, sillä kevät on jälleen täällä.
Pandoran parvekkeella yhdistellään nykyaikaa hieman erikoisella tavalla alkukantaiseen tarpeeseen viljellä omia hyötykasveja. Unelmat ja tekniikka kulkevat tällä parvekkeella käsi kädessä.
Ajettaisiinko autolla Italiaan tänä vuonna? Ei, vaan tuodaan sen sijaan Italia parvekkeelle. Idea ja toteutus Nicklas Bernehagen.
Just pleasure. Pienillä puilla ja perennoilla voit luoda ihanan rauhallisen nurkan omalle parvekkeelle. 
Puutarha parvekkeella ihan jokaiselle: lähellä viljeltyä ja kierrätettyä. Suunnittelu ja toteutus by Jeanette Söderlund / Skillebyholms Trädgårdsutbildning.

Siinä kaikki upeat malliparvekkeet tältä vuodelta Tukholman puutarhamessuilta. Tämä viimeisin oli eniten omaan mieleen juuri tuon mielettömän kasvirunsauden vuoksi.

Terkuin

Pia









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti