torstai 27. huhtikuuta 2017

Uutta ilmettä!

Olen tämän viikon suunnitellut kohta yksi vuotta täyttävälle blogilleni uutta ilmettä ja logoa.
Tarkoitus oli tehdä uudesta hedarista ja logosta raikas ja selkeä. Pidin edelleen mukana blogin sisältöä kuvaavat tekstit, jotta lukijalle avautuu heti mistä blogissa on kysymys. Väreiksi valikoitui musta, valkoinen ja vihreä. Tekemisen keskiössä oli kuitenkin fonteilla leikittely - löysin linkkejä aivan ihaniin ja ilmaiseksi! ladattaviin fontteihin täältä.
Facebookin ja Instagramin uusi logokuva on kopioitu hedarin E-kirjaimesta. Blogin nimeä ei ole tarpeen toistaa enää logossa, sillä logo seuraa aina blogin nimeä somessa. Eikä Eteläparvekkeen elämää-nimi siihen edes järkevästi mahtuisi. Mitäs tykkäät muutoksesta? Näillä mennään nyt ainakin hetki kunnes seuraava uudistus valtaa mielen..

Vappuviikkoa eletään - toivotaan aurinkoa ja lämpöä juhlijoille!Tervetuloa seuraamaan blogia myös näistä kanavista:


2 kommenttia:

 1. Näyttää todella kivalta. Tekisi myös mieli vaihtaa omaan blogiin fontteja ja tehdä logokin, mutta olen älyttömän surkea tietokoneen käyttäjä, että pelkään sekoittavani koko blogini.
  Edellisen postauksen sinivuokot olivat niin ihania ja vielä eri sävyisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Opettelemista tässä on mullakin ja pääasiassa käytän Photoshop-ohjelmaa näiden tekemiseen. Piti laittaa tähän hedariin myös kuvia mutta nyt mentiin näin. Nyt on kiva kun luonto alkaa heräilemään ja sitä kautta myös kuvatarjonta monipuolistuu :)

   Poista