perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kukat kannussa & mukavia uutisia


Sain tänään niin ihanan uutisen. Siskoni esikoinen eli kummipoikani sai ensimmäisen luokan päätteeksi stipendin hyvästä kaveruudesta ja lukuinnokkuudesta. Ihan mahtavaa! Uutisten siivittämänä väkräsin kummipojan opettajille kukkatervehdykset ja samalla reissulla katkaisin siskon syreeniaidanteesta pari oksaa ajatuksena utuisen kesäinen asetelma parvekkeelle. Asetelmaan sopiva mustavalkoinen kannu löytyi kirpparilta jo talvella.

Syreenien kaveriksi sopii pellon pientareelta kerätyt koiranputket ja lupiini. Molempia pidetään vähäarvoisina rikkakasveina, mutta jotenkin tuo koiranputken herkkä valkoinen sarjakukinto ja lupiinin sekä syreenin ylös kohoavat kukat ovat ihan mainioita yhdessä. Asetelma on romanttisen hempeä. Olen selkeän tyylin kannattaja ja hermostun siitä, jos kasvit lähtevät liikaa rönsyilemään. Näistä kuitenkin tykkään ihan superpaljon. 


Tämän viikonlopun ohjelmassa on maalaamista, puutarhanhoitoa, saunomista ja grillaamista. Toivessa on saada myös muutama reikä porattua parvekkeen seiniin ja kattoon, joihin saan kiinnitettyä uutta juttua ja postattavaa. Ihanaa kesäistä viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi kiitos! Nyt kesäkuussa tuntuu että kukkia on joka puolella ja niitä on ilo kuvata :)

      Poista