maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kukat roikkumaanKeräsin sangollisen kaikenlaista kesäkukkaa ja heinää pientareelta. Mukaan eksyi kukkaa myös puutarhasta. Tämä sekalainen kukkameri oli hauskan näköinen jo ihan sellaisenaan.
Osa kukista päätyi muihin asetelmiin ja yhden nipun asettelin lasimaljakkoon, jonka sidoin roikkumaan omenapuuhun. Tämä onkin kiva idea puutarhajuhliin! Tai parvekkeelle silmäniloksi. Iltojen hämärryttyä oksille ripustettuihin lasipurkkeihin voi laittaa pieniä tuikkuja kukkien seuraksi. Valkoiset kukat toimisivat hämärässä erityisen hyvin. Esimerkiksi harsokukka ja tuikut voisivat olla kokeilemisen arvoinen yhdistelmä. Harsokukan oksia voi ostaa kukkakaupasta ja parista oksasta saa jo monta pientä roikkuvaa asetelmaa. Luonnonkukista voisi käyttää siankärsämöä ja koiranputkea. Mutta onhan tämä värien ilotulituskin kiva, eikö?


Näiden kuvien myötä mulla starttasi kolmas ja viimeinen lomaviikko. Kiva nähdä mitä tämä viikko tuo tullessaan. Kaikenlaista suunnitelmaa pyörii päässä kuten visiitti sienimetsään, ulkoilua ja kesäteatteria. Ihanaa kesäviikkoa sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti