sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Uusi upea kukkakauppa Neilikka!

Lahtelainen kukkakauppa Neilikka muutti viikonloppuna uusiin tiloihin vilkkaan Aleksanterinkadun varrelle. Ilokseni pääsin mukaan avajaistunnelmiin ja voi pojat miten ihanat juhlat Tiina ja kumppanit olivat saaneet loihdittua! Kamera räpsyen ja kaikesta kauniista innostuneena tutkin uutta kauppaa nauttien tunnelmasta, ohjelmasta ja tarjoiluista. 
Lauluyhtye Old Chaps viihdytti vieraita jazzteemaisella esityksellään. Tämä sopi hyvin taidelauantain ohjelmaan. Oli hienoa kuunnella lahjakkaita ammattilaulajia ja todeta samalla, että kukkakauppa on ihan paras paikka juhlien järjestämiseen. 
Taidokkaasti mietityt esillepanot ovat taattua Neilikkaa. Silmäkarkkia parhaimmillaan :)
Ah, miten ryhdikästä ja sävy sävyyn aseteltuja ruukkuja ja kasveja. Leikkona myytävä peikonlehti tuo kivasti korkeutta. Iso lehti sekä vihreä väri on nyt niiiin trendikäs!
Pinkki ja violetin sävyt mätsää ihan täydellisesti uuden kukkakuositapetin kanssa. Kaunista!
Rakastan tätä kasvien ja kukkien kerroksellisuutta. Kasveja saa (ja pitää!) laittaa roikkumaan myös seinältä tai katosta. Väliin voi asetella pystykasvuisempia kasveja tuomaan mielenkiintoa.
On hienoa nähdä kukkakaupassa kimppujen lisäksi esillä erilaisia kukkasidontatöitä. Näistä saa uusia ideoita ja samalla näkee, miten laadukkaita tuotteita ja koristeita täällä osataan tehdä.
Niin ja ne tarjoilut.. kuvat kertovat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa. Tarjottavat olivat Villa Rauhalan Johannan käsialaa. Siis NAM!
Hanna sitoi upean kimpun kauden väreistä. Kimppu arvottiin lopuksi vieraiden kesken ja harmikseni arpaonni ei osunut minun kohdalle. Olishan tuo kimppu kädessä ollut aika näky bussia odotellessa :)
Ulkona oli esillä viileyttä kestäviä syyskauden ruukkukasveja. 
Uusi kauppa on hurjasti isompi ja sehän on tällaiselle kukkahullulle pelkästään hyvä uutinen. Laaja valikoima houkuttelee ostoksille tai ihan vaan ihastelemaan taidokkaita esillepanoja ja nappaamaan talteen uusia ideoita omaan kotiin toteutettavaksi.

Kiitos vielä Neilikan tiimille ja onnea sekä menestystä tulevaan - ootte ihan supereita kaikki!


Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 25a B
(Kauppakeskus Trioa vastapäätä)
15100 LAHTI
p. 044-7179 784
tiina@neilikka.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti