maanantai 12. syyskuuta 2016

Syksyinen asetelma, krysanteemit ja tammenterhot

Viimeaikaiset lämpimät säät ovat mukavasti jatkaneet kesän tuntua. Mikäs siinä, kiva kun voi pitää parvekkeen laseja ja ovea auki koko päivän vielä näin syyskuun puolessakin. Syksyä ja syyskukkia on viimeistään nyt laiteltava parvekkeelle, ostin myös kimpun syvänpunaisia krysanteemeja ja keräsin tammenterhoja iltakävelyllä läheisen kartanon puistosta. Näistä aineksista sain jo monta syytä ottaa kameran esille ja jatkaa asetelmakuvaamisen harjoittelua.Omenia on tullut valtavasti. Punakaneleita keräsin isän puutarhasta ja seurasin samalla huvittuneena, kuinka isä keräsi pudokkaita lumikolan kanssa :) Kuulemma kätevää!


Krysanteemit on kyllä kauniita. Kuvan emalikannu on mun suosikki, laittaapa siihen melkein mitä vaan niin kasvit asettuu aina nätisti. Valkopilkullinen, musta satiininauha sopii hyvin kannun mustan kahvan kanssa, varsinkin kun se aaltoilee vähän saman tyylisesti.

Tammenterhot toimivat lähikuvissa, niistä löytyy hauskasti värejä limestä vihreään ja tummanruskeaan. Ajattelin kokeilla tammenterhojen idättämistä, ne nuoret taimet kun on niin herkkiksiä. 
Emaliastiat taitaa tosiaan olla mun juttu. Keräilen niitä kirpputoreilta ja vanhojen tavaroiden kaupoista. Samoin vanhoja kahvipurkkeja löytyy hyllyiltäni muutamia ja kovasti odotan inspiraatiota siitä, mihin niitä käyttäisi. No niidenkin aika vielä tulee, uskon niin. On tää asetelmien kuvaaminen niin supermukavaa puuhaa!

Tervetuloa seuraamaan blogia myös Facebookissa ja Instagramissa
9 kommenttia:

 1. IHANIA kuvia <33 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi kiitti! <3 Sulla oli kivoja sisustusideoita, moni kävis munkin kotiin. Kiitti vinkeistä!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana tuo toiseksi viimeinen kuva tammenterhoista! Astelmien tekeminen ja kuvaaminen on kyllä kivaa puuhaa. :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän kauniita kuvia, siirryn oitis seuraamaan instan puolelle.

  VastaaPoista
 5. Valtavan kauniita kuvia partsilta! <3

  VastaaPoista