tiistai 21. maaliskuuta 2017

Vinkkejä hääkimppuihin ja juhlakoristeisiin

Pääsin mukaan Kukkapiin häähumuun ja olen saanut kuvata parin viime viikon aikana upeita hääkimppuja ja juhlien tilakoristeita. Kasasin tähän postaukseen viimeisimpiä kuvia joten oleppa hyvä ja nappaa tästä vinkit talteen tuleviin juhliin.
Seisova kimppu on tulevan kesän trendihitti numero 1. Tämä kimppu sopii näyttäväksi koristeeksi mihin tahansa juhlapöytään. Se sopii myös kirkon koristeluun josta kimpun voi napata mukaan ja viedä koristamaan juhlatilaa. Pienemmässä koossa tällaisen seisovan kimpun voi asettaa jokaiseen pöytään. Pöytäkoristeeksi tulevien kimppujen tulee kuitenkin olla niin matalia, että vastapäätä istuvan vieraan kanssa on helppo keskustella ilman että tarvitsisi kuikkia keskustelukumppania kimpun takaa :)
Ihana, villi tilakoristelukimppu tuo vehreyttä sisätiloihin. Harmahtavat eukalyptyksen oksat ovat nyt suosittuja. Haalean oranssit neilikat sekä limen värinen lumipalloheisi tuovat kimppuun mukavasti kepeyttä ja pehmeyttä.
Matalat kukkaveneet sopivat koristamaan pitkiä pöytiä. Asettele niitä sopivin välein ja lisää tunnelmaa kristalleilla ja kynttilöillä. Pöytäkoristeiden mitat on hyvä tietää tilausta tehdessä.
Hempeät jaloleinikit ja neilikat sekä morsiusharso koristavat pieniä pulloja, jotka on viimeistelty narulla. Nämä koristeet on helppo tehdä itsekin ja kukat voi tilata etukäteen. Näiden koristeiden valtti on jatkuvuus, joka tuo isona massana näyttävyyttä juhlatilaan. Morsiusharso tuo myös juhlaan sopivaa herkkyyttä.
Villi ja trendikäs. Ne sanat kuvastavat hyvin tätä upeaa morsiuskimppua. Kun kaiken ei tarvitse olla sitä perinteistä ja tiptop niin silloin valinta voi kohdistua tämäntyyppiseen kimppuun. Kuvan kimpun halkaisija on noin 40 cm ja työhön on käytetty isoa valkoista ruusua (Avalance), limenväristä lumipalloheisiä, oksaruusua, erilaisia eukalyptyksen oksia ja tähtitörmänkukkaa.
Sensuellin morsiamen valinta saattaisi kohdistua tähän liimaustekniikalla tehtyyn morsiamen koristeeseen. Kimpun jujuna ovat reunoilla ja kimpussa olevat pehmeät höyhenet.
Pisaranmallinen, valuva kimppu on varmasti monen tulevan kesän morsiamen ykkösvalinta. Tässäkin kimpussa on trendikästä eukalyptusta ja höyheniä. Muita kukkia ovat ruusu, eustoma, neilikka, freesia ja marjakuisma.
Hauskaa, erilaista ja herkkää. Tämän morsiamen koristeen voi asettaa rennosti roikkumaan istuimen selkänojalle. Työhön on käytetty eukalyptusta, oksaruusua, marjakuismaa, herttaköynnöstä (jossa on ihanat, sydämenmuotoiset lehdet) ja tähtitörmänkukkaa. Tämä koriste on myös kestävä ja kuivuu nätisti, joten sen voi myöhemmin laittaa esille kotiin.

Toivottavasti näistä kuvista ja ideoista on apua juhlasuunnittelussa. Häähumua -teema jatkuu vielä Kukkapiissä, joten lisää ideoita on tulossa esille.


Yhteistyössä: Kukkapii, Lahti.


Ihanaa keväistä viikkoa!


Tervetuloa seuraamaan blogia myös näistä linkeistä:2 kommenttia:

  1. Ooh, täällä huokailen katsellessa kuviasi. Todella upeita kimppuja, suosikkia en pysty valitsemaan, niin kauniita kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on kyllä kaikki upeita. Ja kiva myös kuvata hienoja töitä :) /Pia

      Poista