keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Kisatunnelmaa viikkokimpuissa

MM-kisojen avajaisia juhlitaan tänään Lahdessa ja seuraavat puolitoista viikkoa ovat yhtä iloista urheilun juhlaa niin keskustassa kuin urheilukeskuksen laajalla alueella. Salpausselällä on kisat joka vuosi, mutta ne eivät ole oikein mitään verrattuna siihen hulinaan, vilskeeseen ja ihmismäärään, jotka MM-kisat tuovat Lahteen. Myös MM-kisojen tunnelma on ihan omanlaisensa.
Monet keskustan alueen yrittäjät ovat lähteneet nostattamaan kisafiilistä somistamalla näyteikkunoita kisateeman mukaiseksi ja luomalla sekä tuomalla esille erilaisia kisoihin liittyviä oheistuotteita.
Myös kukat pukeutuvat kisojen väriteeman mukaisesti. Kukkapiin viikkokimppu hehkuu tällä viikolla violetin ja valkoisen väreissä. Kaunista ja, ah, niin ajankohtaista!
Viikkokimpusta löytyvät seuraavat kukat ja kasvit:

Valkoinen krysanteemi 'Deco chrysanthemum'
Viisi violettia neilikkaa 'Moon shadow'

Vehreyttä kimppuun tuo:
'Eucalyptus cinerea' 
'Eucalyptus parvifolia' 
Salal 'Gaultheria shallon'

..ja talven taikafiilistä tuo tietenkin ripaus lunta.


Näiden kuvien myötä kisafiilis alkaa toden teolla nousta tässä itsellänikin. Toivotaan, että ilmat suosivat ja kisavieraat saavat unohtumattoman elämyksen. Ja sehän tietysti kruunaisi kaiken, jos suomalaiset urheilijat pärjäisivät ja sitä myöten mitali tai pari jäisi myös kotimaahan.

Yhteistyössä: Kukkapii, Lahti.


Aurinkoista ja jännittävää viikkoa!


Tervetuloa seuraamaan blogia myös näistä linkeistä:
2 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu!<3 Eucalyptukset tekevät kimpusta raikkaan ja trendikkään.:)

  Ihan väkisinhän tässä alkaa päästä kisafiilikseen, vaikka aluksi ajattelin, että saa olla mokomat kisat mun puolestani.;) Harmitti, kun tuolla koulupuolella on säästetty jo liikaakin, ja sitten toisaalla ei oo minkäänlaista järkeä rahankäytössä. No, toivon, että kisat tuo jotain kaupungin kassaan myös, ettei ihan kaikki menis meidän kaupunkilaisten pussista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Joka paikassa nykyään säästetään mutta pitäis sitten olla järki kädessä siellä menopuolella myös. Olen samaa mieltä sun kanssa siitä, että kisat tuo ainakin ravintola- ja majoituspuolelle mukavaa säpinää. Ja Lahdelle kaupunkina sellaista näkyvyyttä mitä ei muuten olisi mitenkään mahdollista saada. Ja vaihtelevat Salppurin maastot on kesällä mun suosikki lenkkeilypaikkoja! Tykkään kyllä omasta kotikaupungista just sen monipuolisuuden vuoksi :)

   Poista