keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Ihastuttavat kotimaiset joulukukat

Kauppapuutarhaliiton perinteinen median joulukukkatapahtuma järjestettiin tänä vuonna aivan ihanassa kahvila Rootsissa Helsingin Kalliossa. Kahvila oli sisustettu kotimaisilla joulutähdillä, hyasinteillä ja tulppaaneilla bloggaaja Viena K:n toimesta. Katseltavaa riitti ja kamerat räpsyivät kun iloinen porukka bloggaajia ja toimittajia tutustui toisiinsa ja ihasteli joulun kotimaista kukkaloistoa.
Kotimaisia hyasintteja voi käyttää myös leikkokukkina ja asetella niitä vaikka nipuksi peltipurkkiin. Suloista ja samalla kivan rouheaa, joka sopii vegaanisen kahvilan nuorekkaaseen tyyliin.
Tähdet ja tulput roikkumaan? No tottakai! Tyyli on vapaa ja konstailematon. Juuttinaru sopii näiden kanssa yhteen niin mainiosti.
Pullot ja lasipurkit pöydällä ovat kepeän näköiset ja antavat tilaa tulppaaneille ja havuille. Tämän jouluisen asetelman voi toteuttaa helposti mihin vaan.
Sangollinen hyasintteja = simppeliä ja runsasta. Nuo vauvat kun tuosta aukeavat täyteen kukkaan niin asetelmasta tulee superkaunis tuoksumeri.
Elämää nähneet puulaatikot sopivat freesien joulutähtien seuraan hyvin. Laatikot voi myös nostaa seinälle tai pinota päällekkäin ja täyttää kukilla. 
Jouluinen havukranssi täydentyy herkillä valkoisilla tulppaaneilla. Luonnonmateriaalien hyödyntäminen joulun koristelussa on nyt niin pop ja se sopii hyvin suomalaiseen jouluun.

Oijettä. Kylläpä esillä oli ihania joulun kukkia ja ideoita! Näistä sitten ammentamaan ideoita omiin askarteluihin ja joulun koristeluihin :)


Tervetuloa seuraamaan blogia myös näistä linkeistä:

Facebook
Instagram
Bloglovin

Kivaa viikkoa!


Pia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti